Shell Turcas CFO Joel Zara

Shell & Turcas’ın yeni CFO’su 1 Şubat 2021 itibarıyla Joel Zara oldu. Joel Zara ayrıca Shell & Turcas İcra Kurulu ve Shell & Turcas İştirakleri Yönetim Kurulu üyesi oldu. Joel Zara, öncesinde Shell’in Londra’daki merkez ofisinde yeniden yapılanma projesinde finanstan sorumlu Proje Müdürü olarak görev yapıyordu.

Yeni görevinde Finans, Bilişim Teknolojileri ve Satın Alma Operasyonlarından sorumlu olan Zara, Shell&Turcas’ın stratejik hedefleri doğrultusunda, sürdürülebilir büyüme ve yeni bilişim teknolojilerinin hayata geçirilmesinde önemli bir liderlik rolü üstlenecek.

SHELL’DE 30 YILLIK KARİYERE SAHİP

1989 yılında Shell’de çalışmaya başlayan Zara, 30 yılı aşkın süredir devam eden Shell kariyerinin yaklaşık 8 yılını Shell’in Londra’daki merkez ofisinde çalışarak geçirmiştir. Shell & Turcas Perakende Finans Müdürü, Avrupa & Güney Amerika Ham Petrol & Rafineri marjlarından sorumlu Finans Müdürü, Orta ve Doğu Avrupa & Türkiye’den sorumlu Hazine Müdürü, Birleşme & Satın Alma, Ticaret & İkmal olmak üzere finans ekibinde birçok farklı rol üstlenen Zara, Boğaziçi Üniversitesi bilgisayar bilimi ve yöneticilik mezunudur.

Content Protection by DMCA.com

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.