Ana Sayfa Etiketler Borusan EnBW Enerji

Etiket: Borusan EnBW Enerji

Borusan EnBW Enerji ve Siemens Türkiye’den stratejik ortaklık

Türkiye'nin sürdürülebilir ulaşım vizyonunu güçlendirecek bir adım olarak, Borusan EnBW Enerji ve Siemens Türkiye elektrikli araçlar ve şarj istasyonları konusunda iş birliği yapacaklarını duyurdu. Bu...

Borusan EnBW ile Petrol Ofisi arasında elektrikli araçlar için dev işbirliği

Borusan EnBW Enerji ve Petrol Ofisi işbirliğiyle Petrol Ofisi'nin 2 bin akaryakıt istasyonu arasından belirlenen lokasyonlarda 1 milyar lira tutarında elektrikli araç şarj istasyonu yatırımı yapılacak.

Borusan EnBW’ye 600 milyon dolar yenilenebilir enerji kredisi

Borusan EnBW Enerji, Akbank, EBRD, Garanti Bankası, ICBC Turkey, İş Bankası, TSKB  ve Yapı Kredi’den toplam 600 milyon dolar yenilenebilir enerji için finansman sağladı.

Kız öğrencilerin yenilenebilir enerjide istihdamı artıyor

Kız öğrencilerin yeşil yaka istihdamını artırmak amacıyla Borusan Grup şirketlerinden Borusan EnBW Enerji’nin başlattığı “Kız Öğrencilerin Enerjisi: Yeşil Yakanın Yeni Gücü” projesi kapsamında ilk saha ziyareti gerçekleştirildi.

Borusan EnBW Enerji’ye 80 milyon dolar çevreci kredi

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’ndan (EBRD), 80 milyon dolar tutarında kredi sağlayan Borusan EnBW Enerji, "çevreci ve kapsayıcı” nitelikte sağlanan bu krediyle yenilenebilir enerji yatırımlarına yeni bir ivme kazandırmayı hedefliyor.

Borusan’dan elektrikli BMW satın alana temiz enerji verilecek

Borusan Otomotiv’den elektrikli BMW satın alanlar, Borusan EnBW Enerji’nin I-REC (Uluslararası Yenilenebilir Enerji) sertifikalı elektriği otomobil şarjında ve evsel tüketimde avantajlı fiyatlarla kullanabilecek.

Hugo Boss yeşil elektrik sertifikasını Borusan EnBW’den aldı

Hugo Boss Ege Serbest Bölgesi'nde bulunan fabrikasında tükettiği elektriğin yenilenebilir kaynaklardan geldiğini kanıtlayan I-REC yeşil elektrik sertifikasını Borusan EnBW Enerji’den satın aldı.

Borusan, Saros RES için 180 milyon dolar finansman sağladı

Borusan EnBW Enerji, bağlı şirketi Boylam Enerji ile yürüttüğü 138 MW kurulu güçte 27 adet rüzgâr türbininden oluşacak Saros Rüzgâr Enerji Santrali yatırımı için 180 milyon dolar finansman sağladı.

Borusan, Kıyıköy RES için 74 milyon dolarlık kredi sağladı

Borusan EnBW Enerji, Kıyıköy RES için 20 ilave türbin inşa ederek tesisin kurulu kapasitesini 72 MW artıracak. Yatırım için Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ve ICBC Türkiye kredi sağlayacak.

Borusan EnBW, Kartaldağı rüzgar santralini devreye aldı

Borusan EnBW, Gaziantep’in ilk rüzgar santrali olan 65.5 MW’lik Kartaldağı rüzgar enerji santralinin tamamını devreye aldı.