Ana Sayfa Etiketler CW Enerji

Etiket: CW Enerji

CW Enerji’den Almanya’da büyük yatırım

CW Enerji, Almanya'daki güneş enerjisi projelerine yatırım yaparak global pazarda etkinliğini artırıyor. Bu global bir şirket olma yolunda güçlü bir adım.

2023 yılı biterken CW Enerji’nin anlaşmaları ve KAP bildirimleri

CW Enerji (IST: CWENE), enerji sektöründe yaptığı yeni iş anlaşmaları ile Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alarak güneş enerjisi alanındaki etkinliğini artırıyor. CW Enerji, enerji...

Çin güneş paneli üreticilerine anti-damping güncellemesi

Türkiye'de Çin güneş paneli üreticilerine uygulanan anti-damping önlemlerindeki en son güncellemeleri makalemizden öğrenin.

CW Enerji hücre üretimi yapacak

Güneş paneli üreticisi CW Enerji, fotovoltaik güneş hücresi üretimi için CW Solar Cell Enerji AŞ unvanlı yeni bir şirket kurdu.

Borsa İstanbul’un güneş paneli üreticileri

Güneş enerjisi yatırımları güneş paneli talebine yatırımı artırırken, Borsa İstanbul’da ana iş kolu güneş paneli üretimi olan üç şirket işlem görüyor. Son günlerde, Borsa İstanbul'da da güneş enerjisi rallisi yaşanıyor.

CW Enerji’nin halka arzında 2,24 milyon yatırımcı ile rekor kırıldı

Deniz Yatırım ve QNB Finansinvest liderliğindeki CW Enerji halka arzı büyük başarı ile tamamlandı.  CW Enerji’nin 108,60 TL birim pay fiyattan gerçekleşen halka arzına 2,36 milyon başvuruyla rekor talep geldi.  

Türkiye’de 37 güneş paneli üreticisi var

Manisa OSB’de güneş paneli üretimi yapan HSA Enerji Genel Müdürü Mehmet Doğan, “Türkiye’de 37 üreticinin yıllık 20 GW üretim kapasitesi var. Ülkemiz dünyada 6, Avrupa'da ise birinci sırada” dedi.

CW Enerji Lübnan’a güneş paneli satacak

Antalya Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren güneş paneli üreticisi CW Enerji'nin Lübnan’a güneş paneli ve güneş enerji ekipmanı ihraç edeceği bildirildi.

CW Enerji Irak’a güneş enerjisi ekipmanı satacak 

Antalya Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren CW Enerji, ürettiği güneş enerjisi paneli ve ekipmanlarının satışı için Irak'ta faaliyet gösteren bir şirketle anlaşma imzaladı. 

CW Enerji’nin Balıkesir’de kurduğu GES’in ön kabulü yapıldı

Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren CW Enerji'nin, Balıkesir'de inşa ettiği 632,5 kilovat kurulu güce sahip güneş enerjisi santralinin ön kabulünün tamamlandığı bildirildi.