Ana Sayfa Etiketler Elektrikli şarj istasyonu

Etiket: elektrikli şarj istasyonu

Ekos Mobilite, 11 yeni elektrikli araç şarj istasyonunu devreye aldı

EKOS Elektrik (IST: EKOS), KAP duyurusuyla Balıkesir'de 11 yeni elektrikli şarj istasyonunun açılışını bildirdi. EKOS, iki yılda 150 şarj istasyonu hedefliyor.

Astor 2023 yılı sonuna kadar 200 şarj istasyonu kuracak

Transformatör ve anahtarlama ürünleri üreticisi Astor Enerji’nin iştiraki Astor Şarj, 2023 yılı sonuna kadar en az 200 şarj istasyonu kurmayı hedefliyor.

Enerjisa’ya elektrikli araç şarjı için 2 milyar liralık finansman

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile Enerjisa elektrikli araç şarj istasyonu ve dağıtık enerji üretimi alanında yaklaşık 2 milyar lira finansman anlaşmasına imza attı.

Aksa 4 elektrikli şarj istasyonu kurdu

Aksa Elektrik, Aksa Şarj markasıyla Trump AVM ve Trump Rezidans’ta toplam 4 adet elektrikli araç şarj istasyonunu kurarak hizmet vermeye başladı.  

Adalar’a elektrikli şarj istasyonu kuruldu

Enerjisa Enerji bünyesindeki elektrikli şarj istasyonu ağı olan Eşarj, AYEDAŞ işbirliği ile Adalar’da ilk elektrikli araç şarj istasyonunu kurdu. 22kVA gücündeki tek çıkışlı Eşarj istasyonu, bölgede kullanımı yaygınlaşan elektrikli araçlara hizmet verecek.

Şarj istasyonları zorunlu olacak

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “Çağımızın gerektirdiği ihtiyaçlara cevap verebilmek adına elektrikli şarj istasyonları ortak bir portaldan yönetimi için navigasyon uygulamasını hayata geçireceğiz” dedi.

Zorlu elektrikli şarj istasyonu sayısını 56’ya çıkardı

Zorlu Energy Solutions (ZES), Ege ve Akdeniz’de açtığı 9 yeni istasyonla Türkiye genelindeki elektrikli şarj istasyonu sayısını 56’ya çıkardı.

Enerjisa, elektrikli araç şarj istasyonu işine girdi

Enerjisa Enerji, sarj istasyonu ağı kurulumu alanında pazar lideri konumunda olan Elektrikli Araçlar Şarj Sistemleri A.Ş. hisselerinin büyük çoğunluğunu satın aldı.

Gersan Elektrik, Tesla ile şarj istasyonları kuracak

Gersan Elektrik ve ABD'li Tesla, SuperCharger adındaki şarj istasyonlarını Türkiye'de kurmak için işbirliği anlaşması imzaladı.

Petrol Ofisi’nden elektrikli araçlara şarj hizmeti

Petrol Ofisi, elektrikli araç şarj istasyonu e-Power'ların ilkini Gebze'de açtı. PO CEO'su Selim Şiper, ilk 3 ay ücretsiz hizmet sunulacağını açıkladı.