Ana Sayfa Etiketler Enerji dönüşümü

Etiket: enerji dönüşümü

Cengiz Holding, yenilenebilir enerjiye yatırımını artırıyor

Cengiz Holding'in yenilenebilir enerjiye yatırımı ve Eti Bakır, Eti Alüminyum projeleri Türkiye'nin enerji dönüşümüne katkı sağlıyor.

COP28 Zirvesi, küresel ısınmayla mücadelede yeni bir dönemi işaret ediyor

Dubai'de gerçekleşen COP28 Zirvesi, küresel ısınmayla mücadelede önemli kararlar alınarak, fosil yakıtların geleceğini tartışıyor .

Yenilenebilir enerji yatırımlarına yeni teşvikler geldi

Son güncellemelerle güneş ve rüzgar enerjisi yatırımlarını kapsayan devlet teşvikleri, 28 Kasım Resmi Gazete'de.

İBB, Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı’nı duyurdu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sürdürülebilir Enerji ve İklim Planı, küresel iklim krizine karşı atılan önemli adımları tanıtıyor.

Yunanistan, ilk açık deniz rüzgar çiftliklerini kurma hedefiyle ilerliyor

Yunanistan, deniz üzeri rüzgar enerjisi projeleriyle 2030 yılına kadar 2 GW kapasiteyi hedefliyor. Bu, ülkenin fosil yakıtlardan uzaklaşma adımlarından biri.

Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar ve Almanya Ekonomi ve İklim Bakanı Robert...

5. Türk-Alman Enerji Forumu: Bakanlar Bayraktar ve Habeck, Türkiye ve Almanya'da yeşil enerji iş birliğini güçlü bir şekilde vurguladılar.

Solino Energy ve Financell’den bireysel güneş enerjisi finansmanı

Solino Energy ve Financell, güneş enerjisi sistemlerine erişimi artırmak için finansman çözümlerinde ortaklık kuruyor. IBT Solar Group’un bireysel pazarda güneş enerjisi sistemleri sunan markası Solino...

Albayrak: Rosatom yenilenebilir enerji potansiyelimize yatırım yapmak istiyor

Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar'ın önderliğinde Türkiye'nin enerji vizyonu ve Rosatom'un yenilenebilir enerji yatırımlarındaki kritik konumu ele alınıyor.

Suudi Arabistan, 2060 yılına kadar net sıfır emisyon elde etme hedefinde...

Suudi Arabistan, 2030 yılına kadar enerji karışımının yarısını yenilenebilir kaynaklardan elde etmeyi hedeflerken, aynı zamanda iklim değişikliğiyle mücadelede uluslararası taahhütlerini yerine getirme konusunda kararlı. Sudi...

AB Sınırda Karbon Düzenlemesi deneme süreci 1 Ekim’de başladı

AB Sınırda Karbon Düzenlemesi Türkiye'de ticaret ve enerji sektörlerini dönüştürmeye başladı. AB Sınırda Karbon Düzenlemesi Mekanizması, 1 Ekim 2023 tarihi itibarıyla deneme aşamasına girdi. Bu...