Ana Sayfa Etiketler Finansman

Etiket: finansman

Türkiye’de yeşil konut projesi’ne 100 Milyon Euro’luk yatırım

Türkiye'de yeşil konut projelerine 100 milyon euro'luk destek! VakıfBank ve AFD işbirliği ile sürdürülebilir konutlar yükseliyor.

ACS Enerji’nin GES projelerini Garanti BBVA Leasing finanse edecek

Garanti BBVA Leasing ile ACS Enerji arasında yapılan işbirliği kapsamında güneş enerjisi projelerine Garanti BBVA Leasing’den avantajlı finansman sağlanacak.

Borusan EnBW’ye 600 milyon dolar yenilenebilir enerji kredisi

Borusan EnBW Enerji, Akbank, EBRD, Garanti Bankası, ICBC Turkey, İş Bankası, TSKB  ve Yapı Kredi’den toplam 600 milyon dolar yenilenebilir enerji için finansman sağladı.

Akbank KOBİ’lere çatı GES kurmaları için finansman sağlayacak

Akbank, kendi elektriğini üretmeyi isteyen KOBİ müşterilerine özel güneş enerjisi ön fizibilite desteği ve gerekli finansman için KOBİ Eko Dönüşüm Paketi’ni sunuyor.

Enerjisa’ya elektrikli araç şarjı için 2 milyar liralık finansman

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile Enerjisa elektrikli araç şarj istasyonu ve dağıtık enerji üretimi alanında yaklaşık 2 milyar lira finansman anlaşmasına imza attı.

EBRD’den Ford Otosan’a elektrikli araç için 200 milyon euro kredi

EBRD, Ford Otosan’ın tamamen elektrikli ve hibrit elektrikli PHEV araçlar da dahil olmak üzere yeni nesil ticari araç yatırımlarına finansal destek vermek üzere şirkete 200 milyon euro finansman sağlayacak.

İklimsa’nın çatı GES projelerini Garanti BBVA finanse edecek

Garanti BBVA, GES yatırımları için İklimsa ile iş birliği yaparak, güneş enerjisinden elektrik üretmek isteyen tüzel müşterilerine ve çiftçilere uygun koşullarda kredi imkânı sunuyor. 

Enerjisa 102 milyon dolarlık yenilenebilir enerji kredisi sağladı

Enerjisa Üretim, 2022 yıl sonuna kadar devreye almayı hedeflediği 65 MW’lik Erciyes RES ve 35 MW’lik hibrit santralin finansmanında kullanmak üzere HSBC’den 102 milyon dolar kredi sağladı.

Masfen Enerji’nin GES projelerini Garanti BBVA finanse edecek

Masfen Enerji ile Garanti BBVA arasında yapılan protokol ile güneş enerjisi santrali kurmak isteyen ve bunun için finansman desteği isteyen müşteriler Garanti BBVA’ya yönlendirilecek.

Masfen Enerji’nin kuracağı GES’leri Kuveyt Türk finanse edecek

İki kurum arasında imzalanan iş birliği protokolü ile lisanssız Güneş Enerjisi Santrali (GES) kurulumu için finansman talebi olan müşteriler, Masfen Enerji tarafından Kuveyt Türk’e yönlendirilecek.