Ana Sayfa Etiketler GE Yenilenebilir Enerji

Etiket: GE Yenilenebilir Enerji

GE Bergama tesisinde 1111’inci rüzgar türbin kanadını üretti

GE Yenilenebilir Enerji, Bergama'daki iştiraki LM Wind Power'ın tesisinde 1111’inci rüzgar türbini kanadının üretildiğini duyurdu. İzmir’in Bergama ilçesindeki tesis dört yıl önce faaliyete başlamıştı.

GE, 500 MW’lik Aşağı Kaleköy HES’i tamamladı

GE Yenilenebilir Enerji, Bingöl’deki Aşağı Kaleköy Barajı üzerinde kurulan Aşağı Kaleköy HES projesinde 155 MW kapasiteli toplam üç adet dikey Francis türbin temin etti.

GE’nin en güçlü rüzgar türbini 2022’de sahada olacak

GE Yenilenebilir Enerji Cypress kara tipi rüzgâr türbini platformunun 6.0-164 versiyonunu tanıttı. En yeni ve en verimli Cypress ünitesi 2022 yılı itibarıyla sahada kullanılmaya başlanacak.

GE, Kirazlı ve Meryem RES’lerinin kurulumunu tamamladı

GE Yenilenebilir Enerji, Türkerler İnşaat ve RT Enerji’ye ait 53 MW üretim kapasiteli Kirazlı ve 32 MW üretim kapasiteli Meryem rüzgâr santrallerinin kurulum ve devreye alma süreçlerini tamamladı.

GE, Fina Enerji’ye 193 MW rüzgar türbini tedarik edecek

GE Yenilenebilir Enerji, Fina Enerji’nin Bağlama, Tayakadın, Yalova ve Pazarköy rüzgar santralleri için toplam 193 MW kapasiteli 52 adet karasal rüzgar türbini tedarik edecek.

Sanko’nun Güney RES’inde GE Cypress türbinleri kullanılacak

Sanko Enerji, Türkiye’deki 70 MW kapasiteli Güney rüzgâr santrali inşası için GE Yenilenebilir Enerji’yi seçti. Projede, GE’nin bu alandaki en büyük karasal rüzgâr türbini Cypress ünitelerinden 12 adet ve 3 MW ünitelerden 2 adet kurulacak.

Gazi RES için GE’nin 4.8 MW’lik Cypress türbinleri kullanılacak

GE Yenilenebilir Enerji, bugün Türkiye’de bulunan 51 MW’lık Gazi 9 Rüzgâr Enerji Santrali için GE imzasını taşıyan 4,8 MW’lık Cypress ünitelerini sağlamak üzere Sanko Enerji tarafından seçildiğini duyurdu.

GE’nin Bergama fabrikası 500’üncü rüzgar türbin kanadını üretti

GE Yenilenebilir Enerji, İzmir Bergama’da bulunan ve 2 yıldır üretim yapan yeni rüzgar türbini kanadı üretim tesisinde, 500’üncü rüzgar türbini kanadını ürettiğini duyurdu.

GE Yenilenebilir, 5 rüzgar santraline 49 türbin sağlayacak

GE Yenilenebilir Enerji, Türkerler Holding ve RT Enerji ile yaptığı tedarik anlaşması kapsamında Kirazlı, Meryem, Şile, Pamukova ve Mahmut Şevket rüzgar santralleri için her biri 3 MW’lık toplam 49 türbin sağlayacak.

Borusan 138 MW’lık Saros RES projesi için GE ile anlaştı

Borusan EnBW Enerji, yatırım tutarı 190 milyon dolar olan 138 MW kapasiteli Saros RES için GE Yenilenebilir Enerji’nin 158 metrelik rotor çapına sahip 27 Cypress ünitesini temin etmek üzere anlaşma imzaladı.