Ana Sayfa Etiketler Güneş paneli üretimi

Etiket: güneş paneli üretimi

Güneş panellerinin geleceğini güçlendiren gümüş

Güneş panellerindeki gümüş kullanımı, verimliliği artırır ve gelecekteki yenilikçi teknolojileri şekillendirir. Gümüşün güneş paneli üretimindeki rolü ve etkisi hakkında bilgi edinin.

Arçelik güneş paneli üretimine başlıyor

Arçelik 10 milyon yatırımla İstanbul Beylikdüzü’nde 11 bin metrekare alan üzerine kurduğu tesiste yılda 1 milyon adet güneş enerjisi paneli üretmeyi hedefliyor.

Kalyon PV 3 milyon 250 bin güneş paneli üretti

Kalyon Fotovoltaik Güneş Teknolojileri Fabrikası CEO'su Ersan Tüfekçi, Başkent OSB'de faaliyet gösteren fabrikanın kurulduğu Ağustos 2020'den bu yana 3 milyon 250 bin adet modül ürettiğini söyledi.

Dönmez: “Türkiye, güneş paneli üretiminde Avrupa’da lider”

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye’nin güneş paneli üretiminde yıllık 7 bin 960 MW üretim kapasitesiyle dünyada dördüncü, Avrupa’da ise lider konumda bulunduğunu söyledi.

AE Solar, Türkiye’de 1 GW kapasiteli fabrika açıyor

Alman güneş paneli üreticisi AE Solar, 2021 Nisan ayı sonunda Kayseri'de fabrika açmaya hazırlanıyor. AE Solar’ın Türkiye'deki yeni fabrikası 166 mm, 182 mm ve 210 mm solar hücreli güneş modülleri üretecek.

HT Solar panellerin gücünü 410 Watt’a çıkaracak

İstanbul Tuzla’daki fabrikasında yıllık 800 MW güneş paneli ve 400 MW güneş hücresi üreten HT Solar, yatırımcıların artan talebini karşılamak için güneş panellerinin gücünü 410 Watt’a çıkaracak.

“Çatı pazarı 2020 yılında atağa geçecek”

İstanbul’daki fabrikasında güneş paneli üretimi yapan Çin merkezli HT Solar’ın Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Beler, geçen yıl yapılan regülasyonlar sayesinde Türkiye’de çatı pazarının 2020 yılında atağa geçeceğine dikkat çekti.

Yerli panel üretimi başladı, yeni hedef hücre üretimi

Smart Energy’nin, Türkiye ve Avrupa’nın en büyüğü olarak kurduğu güneş paneli fabrikası üretime geçerken, stratejik ortak SUMEC de yeni yatırım planlarını açıkladı. İlk üretim...