Ana Sayfa Etiketler HT Solar

Etiket: HT Solar

DBE Energy, HT Solar’dan 120 MWp panel tedarik edecek

EPC firması DBE Energy ile panel üreticisi HT Solar arasında işbirliği anlaşması imzalandı. Bu kapsamda, DBE Enerji’nin 2022 yılında yapacağı 120 MWp’lık panel tedariki, HT Solar tarafından karşılanacak.  

Ukrayna’nın güneş panelleri Türkiye’den

İstanbul Tuzla’da ürettiği güneş panellerini, dünyanın dört bir yanına ihraç eden HT Solar, son olarak Ukrayna’da 19,65 MWp kapasiteli güneş enerji santraline güneş paneli tedariği gerçekleştirdi.  

HT Solar 700 MW’lik GES projesine tedarikçi oldu

İstanbul Tuzla’da solar paneli üreten HT Solar, 2020’de kurulan güneş enerji santrallerinin yüzde 40’ına panel temin etti. HT Solar’ın Türkiye’deki referansları 700 MW’ı geçti.

HT Solar 2021 yılında 1 GW ihracat hedefliyor

İstanbul’da Tuzla OSB’de güneş paneli üretimi yapan Çin devlet şirketi HT-SAAE’ye bağlı bir kuruluş olan HT Solar, bu yıl Türkiye için pazar payını yüzde 60’a çıkarmayı ve 1 GW ihracat gerçekleştirmeyi hedefliyor.

HT Solar Muğla’daki Özmen-1 lisanslı GES projesinin panellerini sağladı

Çin devletine ait güneş paneli üreticisi HT Solar, Kinesis Enerji işbirliği ile Muğla’nın Milas ilçesinde 20.17 MWp kurulu güce sahip Özmen-1 lisanslı GES projesinin güneş panellerini tedarik etti.

HT Solar Türkiye’nin en büyük lisanslı GES’ine panel tedarik etti

İstanbul’da Tuzla OSB’de güneş paneli üretimi yapan Çin devlet şirketi HT-SAAE’ye bağlı bir kuruluş olan HT Solar, Teksin Enerji’nin Karaman’da kuracağı ve 40 MW kapasitesiyle Türkiye’nin en büyük lisanslı GES’inin panellerini tedarik etti.

HT Solar, İSO 500’de 160 basamak birden sıçradı

İstanbul’da Tuzla OSB’de güneş paneli üretimi yapan Çin devlet şirketi HT-SAAE’ye bağlı bir kuruluş olan HT Solar, İSO 500’ün 2019 yılı listesinde önceki yıla göre 160 basamak birden yukarı çıkarak 191’inci sanayi kuruluşu oldu.

“Çatı pazarı 2020 yılında atağa geçecek”

İstanbul’daki fabrikasında güneş paneli üretimi yapan Çin merkezli HT Solar’ın Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Beler, geçen yıl yapılan regülasyonlar sayesinde Türkiye’de çatı pazarının 2020 yılında atağa geçeceğine dikkat çekti.