Ana Sayfa Etiketler Kredi

Etiket: kredi

DenizBank, EBRD finansmanı ile deprem bölgesine 109 milyon dolar kredi sağlıyor

Kahramanmaraş depreminin ardından, DenizBank kalkınma sürecini hızlandırmak ve bölgedeki finansman ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile işbirliği yaparak 109 milyon...

Borusan EnBW’ye 600 milyon dolar yenilenebilir enerji kredisi

Borusan EnBW Enerji, Akbank, EBRD, Garanti Bankası, ICBC Turkey, İş Bankası, TSKB  ve Yapı Kredi’den toplam 600 milyon dolar yenilenebilir enerji için finansman sağladı.

EBRD’den Ford Otosan’a elektrikli araç için 200 milyon euro kredi

EBRD, Ford Otosan’ın tamamen elektrikli ve hibrit elektrikli PHEV araçlar da dahil olmak üzere yeni nesil ticari araç yatırımlarına finansal destek vermek üzere şirkete 200 milyon euro finansman sağlayacak.

476 yenilenebilir projeye 11.6 milyar lira kredi

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası Genel Müdürü İbrahim Öztop, 15 Haziran Dünya Rüzgar Günü’nü kutlayarak, 476 yenilenebilir enerji yatırım projesine yaklaşık 11 Milyar 697 Milyon lira kredi sağladıklarını söyledi.

IMF kredi isteyen ülkelere ‘yeşil ekonomi’ şartı koşacak

IMF Başkanı Kristalina Georgieva finansal destek isteğinde bulunan ülkelerden fosil yakıtlara dayalı bir ekonomik toparlanma yerine temiz ekonomiye uygun yatırımlara odaklı bir iyileşme programı istiyor.

Çatıya güneş paneli kurulumu için kredi paketi

Solarçatı ve QNB Finansbank’ın yüzde 100 iştirak firması Hemenal, çatıya güneş elektrik santraline özel ihtiyaç kredisi paketi oluşturdu. 

Yeşil enerjiye 200 milyon dolar kredi

Asya Altyapı Yatırım Bankası, Türkiye Sanayi Kalkınma Bankası'na, 200 milyon dolar kredi vermek için onay verdi. Kredi, özellikle yenilenebilir enerji ve enerji verimliliği projeleri için uzun vadeli finansmanı destekleyecek.

EBRD’den, Mersinli RES’e 20 milyon dolar kredi

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) İzmir’de yapımı süren 55 MW kapasiteli Mersinli Rüzgar Enerji Santrali’ne 20 milyon dolar kredi sağlayacak.

İş Bankası’na 55 milyon dolarlık yenilenebilir proje kaynağı

EBRD, İş Bankası’na Türkiye’deki küçük ölçekli yenilenebilir enerji ve kaynak verimliliği projelerinin finansmanı için 55 milyon dolarlık kaynak sağlayacak.

5 yıl ödemesiz, 20 yıl vadeli yenilenebilir proje kredisi

IRENA ile ADFD'ın yeni proje çağrısı 15 Şubat 2018'e kadar geçerli. 5 yıl ödemesiz 20 yıl vadeli ve %1-2 faiz oranlı kredide yüzde 50'si destekleniyor.