Ana Sayfa Etiketler LM Wind Power

Etiket: LM Wind Power

GE Bergama tesisinde 1111’inci rüzgar türbin kanadını üretti

GE Yenilenebilir Enerji, Bergama'daki iştiraki LM Wind Power'ın tesisinde 1111’inci rüzgar türbini kanadının üretildiğini duyurdu. İzmir’in Bergama ilçesindeki tesis dört yıl önce faaliyete başlamıştı.

Sanko’nun Güney RES’inde GE Cypress türbinleri kullanılacak

Sanko Enerji, Türkiye’deki 70 MW kapasiteli Güney rüzgâr santrali inşası için GE Yenilenebilir Enerji’yi seçti. Projede, GE’nin bu alandaki en büyük karasal rüzgâr türbini Cypress ünitelerinden 12 adet ve 3 MW ünitelerden 2 adet kurulacak.

Gazi RES için GE’nin 4.8 MW’lik Cypress türbinleri kullanılacak

GE Yenilenebilir Enerji, bugün Türkiye’de bulunan 51 MW’lık Gazi 9 Rüzgâr Enerji Santrali için GE imzasını taşıyan 4,8 MW’lık Cypress ünitelerini sağlamak üzere Sanko Enerji tarafından seçildiğini duyurdu.

GE’nin Bergama fabrikası 500’üncü rüzgar türbin kanadını üretti

GE Yenilenebilir Enerji, İzmir Bergama’da bulunan ve 2 yıldır üretim yapan yeni rüzgar türbini kanadı üretim tesisinde, 500’üncü rüzgar türbini kanadını ürettiğini duyurdu.

Borusan 138 MW’lık Saros RES projesi için GE ile anlaştı

Borusan EnBW Enerji, yatırım tutarı 190 milyon dolar olan 138 MW kapasiteli Saros RES için GE Yenilenebilir Enerji’nin 158 metrelik rotor çapına sahip 27 Cypress ünitesini temin etmek üzere anlaşma imzaladı.

İzmir 1.300 MW kurulu güçle rüzgar enerjisinin başkenti

İzmir Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Mehmet Yavuz, İzmir’de kurulan rüzgar santrallerinin toplam kurulu gücünün 1.300 MW’yi geçtiğini, toplam yatırımın ise 2 milyar dolar seviyesine ulaştığını söyledi.

GE Yenilenebilir Enerji, Türkiye’de 300 kişiyi işe alacak

GE Yenilenebilir Enerji bünyesinde bulunan LM Wind Power, dünya genelinde artan rüzgâr enerjisi talebine cevap vermek için Türkiye'deki rüzgâr türbin kanadı fabrikasında 300 kişilik ek istihdam oluşturmayı hedefliyor.

GE, Bergama’dan ilk rüzgar türbin kanadı ihracatını yaptı

İzmir’in Bergama ilçesinde geçen yıl faaliyete geçen GE Yenilenebilir Enerji bünyesindeki LM Wind Power fabrikası, ilk rüzgar türbini kanadı ihracatını Avustralya’ya gerçekleştirdi.

GE, Bergama’da 500 MW’lik türbin fabrikası kurdu

GE Yenilenebilir Enerji bünyesinde faaliyet gösteren ve rüzgar türbini kanadı alanında önde gelen bir tasarımcı ve üretici olan LM Wind Power, Bergama’daki yeni fabrikasında...