Ana Sayfa Etiketler Murat Pınar

Etiket: Murat Pınar

Enerjisa, YEO Teknoloji ve MLP Care’den sağlık hizmetlerinde güneş enerjisi hamlesi

Enerjisa, YEO Teknoloji ve MLP Care, Türkiye'de sağlık sektörü için yenilenebilir enerji projeleri başlatıyor.

Aytemiz istasyonlarında elektrikli araçlara Eşarj hizmeti

Eşarj, Aytemiz istasyonlarındaki elektrikli araç şarj ağını genişleterek, Türkiye'nin elektrikli araç kullanımını desteklemeye devam ediyor. Aytemiz, Enerjisa Enerji'nin (IST: ENJSA) tamamına sahip olduğu Eşarj ile...

Enerjisa Enerji’nin İVME Programı’na başvurular başladı

Yenilenebilir enerji ve sürdürülebilir çözümlere odaklanan Enerjisa Enerji'nin (IST: ENJSA) İVME programı, girişimciler için dördüncü yıl başvurularını almaya başladı. Enerjisa Enerji, inovatif ve sürdürülebilir çözümlerle...

Enerjisa Enerji ilk yarıda net karını yüzde 118 artırdı

Yüzde 20’si halka açık ve ana sermayedarları Sabancı Holding ve E.ON olan Enerjisa Enerji’nin yılın ilk yarısında net karı yüzde 118 artışla 2 milyar 777 milyon lira oldu.

Enerjisa Enerji’den girişim projelerine 4.2 milyon TL destek

Enerjisa Enerji sürdürülebilirlik çalışmaları kapsamında Girişim Hızlandırma Programı İVME ve İTÜ Çekirdek altında 51 projeyi 4.2 milyon TL kaynak ayırdı.

Brisa enerji verimliliğiyle 2,4 milyar lira tasarruf sağlayacak

Brisa fabrikalarında, Enerjisa Enerji’nin İşimin Enerjisi çatısı altında uygulanacak olan enerji verimliği uygulamalarının ekonomik ömrü boyunca toplamda 2,4 Milyar TL’lik tasarruf sağlaması bekleniyor.

Enerjisa’ya elektrikli araç şarjı için 2 milyar liralık finansman

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile Enerjisa elektrikli araç şarj istasyonu ve dağıtık enerji üretimi alanında yaklaşık 2 milyar lira finansman anlaşmasına imza attı.

Enerjisa 2021’de 330 milyon TL sürdürülebilirlik yatırımı yaptı

Enerjisa'nın sürdürülebilirlik yatırımları, 2021 yılında önceki yıla göre yüzde 119 oranında artarak 330 milyon liraya ulaştı.

Enerjisa, Brisa’nın fabrika çatısına 4,2 MW güneş santrali kurdu

Enerjisa Enerji, Brisa Aksaray fabrikasının çatısına 4,2 MW kurulu gücünde 10 bin 400 adet güneş paneli kurdu. Bu sayede tesis elektrik ihtiyacının yaklaşık 5’te 1’ini güneş enerjisinden karşılayacak.

Eşarj 200 bininci şarjını gerçekleştirdi

Türkiye’de 269 lokasyonda 258’i hızlı olmak üzere 496 şarj istasyonu ile faaliyet gösteren Enerjisa Enerji bünyesindeki elektrikli şarj istasyon ağı Eşarj, Şubat 2022 itibariyle 200 bininci şarj işlemini gerçekleştirdi.