Ana Sayfa Etiketler özelleştirme

Etiket: özelleştirme

Akköprü HES ihalesini Aydem kazandı

Özelleştirme İdaresi Dairesi Başkanlığı tarafından Akköprü Hidroelektrik Santrali’nin satışı için yapılan ihaleyi 605 milyon lira teklifle Aydem Yenilenebilir Enerji kazandı.

Çamlıca 1 Hidroelektrik Santrali özelleştirilecek

Kayseri'de Zamantı Irmağı üzerinde yer alan Çamlıca 1 Hidroelektrik Santrali işletme hakkının verilmesi yöntemi ile özelleştirilecek.

Tortum HES 111 milyon TL’ye Tayfurlar Enerji’ye satıldı

EÜAŞ'a ait Tortum HES ile bu santral tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirilmesi ihalesinde en yüksek teklifi, 111 milyon lira ile Tayfurlar Enerji Elektrik Üretim AŞ verdi.

Tohma HES ihalesini 57 milyon TL ile ERG İnşaat kazandı

Malatya’nın Tohma çayı üzerinde kurulu olan 12.5 MW’lik Tohma HES’in özelleştirme ihalesinde en yüksek teklifi 57 milyon 500 bin lira ile ERG Altyapı İnşaat şirketi verdi.

Çine HES’e en yüksek teklifi İş-Kaya İnşaat verdi

Aydın’da bulunan ve bugün özelleştirme ihalesi yapılan 46 MW’lik Çine HES’e en yüksek teklifi 120 milyon 500 bin lira ile İş-Kaya İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş verdi.

Çine HES ihalesine 5 teklif geldi

Aydın’da bulunan 46 MW kurulu güce sahip Çine Hidroelektrik Santrali’nin özelleştirilmesi amacıyla açılan ihaleye 5 teklif geldiği bildirildi.

Gönen HES’i 65 milyon TL’ye Alarko devraldı

EÜAŞ'a ait Gönen HES ile bu santral tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirilme ihalesinde, en yüksek teklifi 65 milyon TL ile Altek Alarko Elektrik Santralları Tesis İşletme ve Ticaret AŞ verdi.

Sütçüler HES’in ihalesine 6 şirket teklif verdi

Isparta'daki Sütçüler Hidroelektrik Santrali (HES) ile bu santral tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesinde nihai pazarlık görüşmeleri 27 Mart'ta yapılacak.

Gönen HES’e 12 şirket teklif verdi

Çanakkale’deki Gönen Hidroelektrik Santrali (HES) ile bu santral tarafından kullanılan taşınmazların bugün yapılacak ihalesi için 12 şirket teklif verdi.

Menzelet ve Kılavuzlu HES’lerin Koç Grubu’na devri tamamlandı

Menzelet ve Kılavuzlu hidroelektrik santrallerinin 1.2 milyar TL bedelle Koç Grubu’na ait Entek Elektrik’e devir işlemleri tamamlandı.