Ana Sayfa Etiketler Siemens Gamesa

Etiket: Siemens Gamesa

Siemens Gamesa ve GE Vernova’dan yeni rüzgar türbini teknolojileri

Siemens Gamesa ve GE Vernova, yenilikçi rüzgar türbini teknolojileriyle yenilenebilir enerji sektörüne yeni bir soluk getiriyor.

Siemens Gamesa türbinlerindeki sorunun maliyeti 2,2 milyar euro’yu bulacak

Rüzgar türbini üreticisi Siemens Gamesa’nın tedarik ettiği karasal rüzgar türbinlerinde ortaya çıkan teknik sorunun maliyetinin yaklaşık 1 milyar euro olduğu tahmin ediliyor.

Rüzgarda rekabet kızışıyor

Küresel ölçekte rüzgar türbini üreticileri global pazardan daha fazla pay alabilmek için fiyatlar başta olmak üzere, katma değerli ürünler ve hizmetler ve yeni finanman modelleriyle çetin bir rekabete girdi.

Akfen Yenilenebilir, 2020 yılına kadar 1000 MW kurulu güç hedefliyor

Çanakkale ve Denizli’deki 4 projeyle 242 MW’lik RES kuran Akfen Yenilenebilir Enerji, 2020 yılına kadar 4 milyar TL yatırımla toplam 1000 MW kurulu güce ulaşmayı hedefliyor.

Siemens, Konya’daki 2 RES için 118.8 MW’lik türbin tedarik edecek

Siemens Gamesa, Konya’da bulunan Bağlar ve Ardıçlı rüzgâr santralleri için 36 adet, toplam 118.8MW rüzgâr türbini kurulumunu gerçekleştirecek. Santrallerde kullanılacak naseller Siemens Gamesa’nın İspanya’daki fabrikasından, kule...

Siemens, Kalyon ve Türkerler, YEKA için birleşti

Siemens Gamesa Renewable Energy, Kalyon İnşaat ve Türkerler Enerji; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın Rüzgar Enerjisi Yenilenebilir Enerji Kaynak Alanı (YEKA) projesi kapsamında düzenlenecek...