Ana Sayfa Etiketler Sürdürülebilir

Etiket: sürdürülebilir

Jaguar tüm modellerini elektrikliye dönüştürecek

İngiliz otomotiv üreticisi Jaguar Land Rover “Reimagine” stratejisi kapsamında 2039 yılına kadar tüm modellerini tamamen elektrikliye dönüştürmeyi planlıyor.

Kovid-19 sonrası için ‘yeşil yol’ haritası

Uluslararası Enerji Ajansı ve IMF iş birliğiyle hazırlanan Dünya Enerji Görünümü Sürdürülebilir Kalkınma Özel Raporu'nda hükümetlerin Kovid-19 krizini sürdürülebilir bir şekilde atlatabilmeleri için 3 trilyon dolarlık bir yol haritası çizildi.

Yeşil işler kazandırıyor!

Geleceğin yeni iş fikirleri sürdürülebilir ve çevreci alanlarda yoğunlaşmaya başladı. Tüketicilerin sürdürülebilir ürün ve hizmetlere olan ilgisi organik beslenme uzmanından çevre bloğu kurmaya kadar pek çok yeşil iş fikrini cazip hale getirdi.

TSKB’den 1.4 milyar dolarlık yeşil kredi

TSKB Kurumsal Bankacılık Pazarlama Müdürü Hüseyin Gürel, 2018 yılında 1,4 milyar dolar kredi kullandırdıklarını bunun yüzde 73’ünün doğrudan yenilebilir enerji, enerji verimliliiği ve sürdürülebilirlik alanlarında olduğunu söyledi.

Sürdürülebilir ‘su stratejisi’ hayata geçiyor

Orman ve Su İşleri Bakanlığı ve İstanbul Teknik Üniversitesi işbirliği ile yürütülen HidroTürk Projesi, su havzalarının sürdürülebilir stratejisini oluşturacak. İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet...

Sigortacılık yeşilleniyor

ÇOK değil birkaç yıl öncesine kadar sürdürülebilir yatırımlar denildiğinde akla daha çok ekolojik şirketler geliyordu. Liste çok da kalabalık değildi. Ancak zamanla sürdürülebilir çizgide...