Ana Sayfa Etiketler TOGG

Etiket: TOGG

Kış aylarında elektrikli araçların bakım ve kullanımı

Türkiye'deki elektrikli araç sahipleri için kış bakımı ve kullanım ipuçları. BYD, MG, Tesla ve Togg modelleri için özel öneriler içeriyor.

Tesla ve Choice Hotels iş birliğiyle otelcilikte şarj devrimi

Amerika'da binlerce otele elektrikli araç şarj istasyonları geliyor Tesla'nın otelcilik sektörüne yönelik adımları büyümeye devam ediyor. Choice Hotels International ile yapılan yeni anlaşma, elektrikli araç...

Togg’dan rekor teslimat: Aralık’ta 6,008 T10X yola çıktı

Togg, Aralık ayında 6,008 adet T10X teslimatı gerçekleştirerek 2023 yılının sonuna 19,583 adet teslimatla hedeflerine yaklaştı. Şirketin Türkiye'nin 81 iline yayılan bu başarısı, özellikle...

Türkiye’nin elektrikli otomobili TOGG, Avrupa yollarına hazırlanıyor

2025'te Avrupa'da yollara çıkacak olan TOGG, elektrikli otomobil piyasasında Türkiye'nin yeşil dönüşümünü ve ekonomik büyümesini simgeliyor.

Siro Batarya Geliştirme ve Üretim Kampüsü’nün inşaatına başlandı

Togg ve Farasis Energy ortaklığında enerji depolama çözümleri geliştirmek üzere kurulan Siro Silk Road Temiz Enerji Depolama Teknolojileri’nin Batarya Geliştirme ve Üretim Kampüsü’nün inşaatına Gemlik'te başlandı.

TOGG’un kullanacağı GÜYAD TEMSAN şarj istasyonu açıldı

GÜYAD tarafından pandemiden önce örnek uygulama olarak Türkiye Elektromekanik Sanayi A.Ş’ye (TEMSAN) hibe edilen Car-Port elektrikli araç hızlı şarj istasyonu hizmete girdi.

TOGG, elektrikli araç şarj istasyonlarını yaygınlaştıracak

ISOMER markasıyla elektrikli araç şarj istasyonlarının kurulumu ve işletilmesi için EPDK’dan lisans alan Üçay Grup’un CEO’su Turan Şakacı, elektrikli araç şarj istasyonlarının yaygınlaşması açısından TOGG’u çok önemli gördüğünü söyledi.

Akustik Araç İkaz Sistemi (AVAS) tanıtıldı

2-5 Haziran 2022 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Automechanika İstanbul Fuarı yerel ve uluslararası ölçekte otomotiv endüstrisini bir araya getirdi. Fuarda elektrikli araçlar için geliştirilen Akustik Araç İkaz Sistemi (AVAS), Seger tarafından tanıtıldı.

Yerli otomobil için 250 bin şarj noktası oluşturulacak

Enerji Bakanı Fatih Dönmez, yerli elektrikli otomobilin şarj altyapısı için çalışmalara başladıklarını belirterek, “Her 10 araca 1 tane olmak üzere, yaklaşık 250 bin adet şarj noktası oluşturacağız.” dedi.