Ana Sayfa Etiketler Tskb

Etiket: tskb

TSKB İklim Raporu: Türkiye’nin yeşil geleceği için stratejik adımlar

TSKB'nin 2023 İklim Raporu, Türkiye'nin iklim değişikliği ve sürdürülebilirlik yolunda attığı stratejik adımları detaylandırıyor.

TSKB “Enerji Görünümü 2023” Raporu: Türkiye’nin enerji sektörü ve geleceğe yönelik...

Enerji Görünümü 2023 Raporu'na göre yenilenebilir enerji ve depolama sistemlerindeki ilerleme, Türkiye'nin enerji dönüşümünü şekillendiriyor. 2023 yılında, enerji sektörü hem geçmiş yılların etkilerini taşıyor hem...

TSKB’ye 123 milyon dolar sürdürülebilirlik kredisi

TSKB, sürdürülebilirlik kriterlerine endeksli ve yüzde 113 yenilenme oranıyla dördüncü sendikasyon kredisi anlaşmasına imza attı.

TSKB Net-Sıfır Bankacılık için imza attı

TSKB, Birleşmiş Milletler Çevre Programı Finans Girişimi (UNEP FI) tarafından kurulan Net-Sıfır Bankacılık Birliği’nin imzacısı oldu.

Lityum batarya maliyetleri düşüyor

TSKB Enerji Çalışma Grubu’nun “Elektrikli Araçlar ve Depolama Teknolojileri” araştırmasına göre, dünyada elektrikli araç pazarındaki büyüme lityum tabanlı batarya teknolojilerinin maliyetlerindeki düşüşü tetikliyor.

TSKB, güneş enerjisine 200 milyon dolar finansman sağlayacak

Son 20 yılda 250 MW’lik güneş enerjisi projesine 250 milyon dolar kaynak sağlayan TSKB, önümüzdeki 2-3 yılda güneş enerjisine yaklaşık 200 milyon dolar daha ilave finansman sağlamayı hedefliyor.  

Biotrend Enerji’nin halk arzına 13.4 milyar lira talep geldi

Doğanlar Holding iştiraki Biotrend Çevre ve Enerji Yatırımları A.Ş’nin halka arzına 13.4 milyar lira talep geldi. Yüzde 27,8’si halka açılan şirketin 28 Nisan’da “BIOEN” koduyla işlem görmeye başlaması bekleniyor.

Borusan, Saros RES için 180 milyon dolar finansman sağladı

Borusan EnBW Enerji, bağlı şirketi Boylam Enerji ile yürüttüğü 138 MW kurulu güçte 27 adet rüzgâr türbininden oluşacak Saros Rüzgâr Enerji Santrali yatırımı için 180 milyon dolar finansman sağladı.

Kıyıköy RES’in satışı TSKB danışmanlığında tamamlandı

TSKB finansal danışmanlığında, Beşiktepe Enerji Üretim ve Ticaret A.Ş.’nin hisselerinin tamamının, İş Portföy Yönetimi A.Ş. Altyapı Girişim Sermayesi Yatırım Fonu ve Kangal Elektrik Enerji Üretim ve Tic. A.Ş.’ye devri tamamlandı.

TSKB’den Mutlu Grubu’nun RES projelerine 83 milyon dolar kaynak

TSKB, Mutlu Grubu’nun RES projelerine 83 milyon dolar kaynak sağladı. Kaynak 44 MW büyüklüğündeki Mutlu 5 RES ve 48 MW büyüklüğündeki Yeniköy RES projelerinin finansmanında kullanılacak.