Ana Sayfa Etiketler Yeşil kredi

Etiket: yeşil kredi

Proparco’dan Galata Wind’e 25 milyon dolarlık yeşil kredi

Galata Wind (IST: GWIND), Proparco ile 25 milyon dolarlık yeşil kredi anlaşması imzalıyor. Yenilenebilir enerji yatırımları konusunda öncülerinden Galata Wind, sürdürülebilir enerji projelerini desteklemek amacıyla...

Turkcell, 30 milyon euro “yeşil kredi” aldı

Turkcell, elektrik ihtiyacının yüzde 100'ünü yenilenebilir kaynaklardan karşılama hedefi kapsamında, Bank of China ile 30 milyon euro tutarında “yeşil kredi” sözleşmesi imzaladı.

Enerjisa, EBRD’den 110 milyon dolar yeşil kredi sağladı

Enerjisa Enerji, elektrik şebeke ve teknoloji yatırımları ile operasyonlarında kullanmak üzere, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile 7 yıl vadeli 110 milyon dolarlık “kapsayıcı ve yeşil” odaklı kredi anlaşması imzaladı.

Turkcell’e ING’den 50 milyon euro’luk yeşil kredi

Turkcell ve ING, sürdürülebilirlik vizyonu ile ‘yeşil kredi’ anlaşmasına imza attı. Turkcell anlaşma ile ING’den vadesinde tek seferde geri ödenecek 5 yıl vadeli, 50 milyon euro tutarında kredi sağladı.

TSKB’den 1.4 milyar dolarlık yeşil kredi

TSKB Kurumsal Bankacılık Pazarlama Müdürü Hüseyin Gürel, 2018 yılında 1,4 milyar dolar kredi kullandırdıklarını bunun yüzde 73’ünün doğrudan yenilebilir enerji, enerji verimliliiği ve sürdürülebilirlik alanlarında olduğunu söyledi.