Ana Sayfa Etiketler Yüzde 100 yenilenebilir

Etiket: yüzde 100 yenilenebilir

Kömürden çıkışı planlamak gerekiyor

Kesintiler ve ani fiyat artışlarıyla karşılaşmamamız için planlama kritik önem taşıyor. Bu süreçte arz güvenliği ve maliyetler göz önünde bulundurularak öncelikle karbon salımı en yüksek yakıt olan kömürden çıkışı planlamak gerekiyor.

Turkcell’in 2030 yılı hedefi yüzde 100 yenilenebilir enerji

Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Aksu, “2030 yılına kadar elektrik tüketimini yüzde 100 yenilenebilir kaynaklardan karşılama ve 2050 yılına kadar net sıfır karbon olma hedeflerine sahibiz” dedi.

ZES’e Uluslararası Yenilenebilir Enerji Sertifikası

Zorlu Energy Solutions (ZES), elektrikli araç şarj istasyonlarında sağladığı elektriğin, temiz enerjiden elde edildiğini ‘Uluslararası Yenilenebilir Enerji Sertifikası’ (I-REC) ile belgelendiriyor.

Facebook 379 MW güneş santrali kuracak

2020 yılına kadar enerji ihtiyacını karşılamak için yüzde 100 yenilenebilir enerjiye geçiş hedefi koyan ve 6 yeni güneş enerjisi projesini yürüten Facebook, bu kapsamda Teksas’da 379 MW güneş enerjisi santrali inşe edecek.

İspanya yüzde 100 yenilenebilir enerjiye geçişi hedefliyor

İspanya, Sosyalist Hükümet tarafından verilen yasa teklifi ile 2050 yılında elektriğini yüzde 100 yenilenebilir enerji ile karşılamayı hedefliyor.

Yüzde 100 yenilenebilir mümkün mü?  

Global olarak bir enerji transformasyonundan geçiyoruz. Bu denli hızlı değişimlerde gündemi çok iyi takip etmek, ulaşılabilen en küçük bilgiyi paylaşmak son derece önemli. Bu...