Ana Sayfa Etiketler ZES

Etiket: ZES

İklim kriziyle mücadelede elektrikli araçların rolü tartışıldı

Zorlu Enerji tarafından düzenlenen “İklim Krizinden Çıkış Var mı? Yeni Sorunlar, Yeni Çözümler” panelinde enerji dönüşümünden elektrikli araçlara ve enerji depolanmasına kadar iklim kriziyle mücadele konusu tartışıldı.

Zorlu Enerji Karadağ’da 15 adet şarj istasyonu kuracak

Zorlu Enerji’nin elektrikli araç şarj istasyon ağı ZES, Karadağ’ın 13 farklı şehrinde 15 adet çift soketli elektrikli araç şarj istasyonunun teminini, kurulmasını ve destek hizmetlerini sağlayacak.

ZES, elektrik araçlara 81 ilde 650 noktada hizmet veriyor

Zorlu Enerji'nin 2018 yılında kurduğu elektrikli şarj istasyonu (ZES) ağı 81 ilde 650 istasyonda 1200 soketle, elektrikli araçlara şarj etme imkanı sağlıyor.

ZES elektrikli araç şarj istasyonları 81 ilde hizmet vermeye başladı

Zorlu Energy Solutions (ZES), son yatırımlarla elektrikli araç şarj istasyonu ağını 81 ile yaydı. Türkiye genelinde 420’den fazla lokasyonda ve 710’dan fazla araca aynı anda hizmet verilebilecek.

ZES’ten elektrikli otomobillere 100 yeni şarj istasyonu

Zorlu Enerji’nin yeni nesil teknolojileri hayata geçirmek amacıyla yaptığı en büyük yatırımlardan olan Zorlu Energy Solutions (ZES), 266 lokasyonda açtığı 100 yeni şarj istasyonuyla toplam 56 şehirde hizmet veriyor. 

Zorlu elektrikli şarj istasyonu sayısını 56’ya çıkardı

Zorlu Energy Solutions (ZES), Ege ve Akdeniz’de açtığı 9 yeni istasyonla Türkiye genelindeki elektrikli şarj istasyonu sayısını 56’ya çıkardı.