Ana Sayfa Etiketler Zorlu Enerji

Etiket: Zorlu Enerji

Zorlu Yenilenebilir Enerji halka arz edilecek

Zorlu Enerji, Zorlu Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi’nin (ZORYEN) paylarının bir kısmının halka arzı için hazırlıklara başladı.

Zorlu Enerji 375 MW depolamalı rüzgar enerjisine sahip olacak

Zorlu Enerji, Tekirdağ’da kuracağı Yeniçiftlik RES ve Kırklareli’nde kuracağı Hamitabat RES sayesinde toplam 375 MW depolamalı rüzgar enerjisine sahip olacak.

Çatı üstü güneş enerjisi eğitimleri başladı

Zorlu Enerji, uluslararası enerji yönetimi teknolojisi şirketi Enphase ile iş birliği kapsamında Evsel Çatı GES eğitimlerine İzmir’den başladı.      

Türk şirketleri Azerbaycan’da yeşil enerji yatırımı planlıyor

Eksim Holding, Zorlu Enerji, Renevo Enerji ve Solar APEX firmalarının aralarında bulunduğu Türk şirketleri Azerbaycan’da yenilenebilir enerji yatırımı planlıyor.

Zorlu Enerji, Alaşehir JES’i hibrit santrale çevirdi

Zorlu Enerji, 45 MWe güce sahip Alaşehir Jeotermal Enerji Santrali’ni, 3,75 MWp gücünde güneş enerjisi desteğiyle hibrit santrale çevirdi.

İTÜ ZES ekibi, Avrupa Güneş Arabaları Yarışması’nda üçüncü oldu

İTÜ ZES Güneş Arabası Ekibi, Avrupa Güneş Arabaları Yarışması'nın 24 Saat Etabı'nda bir ilke imza atarak, yarışmanın üçüncüsü oldu.

Zorlu Enerji’ye “Enerjimiz Geleceğimiz” ödülü

Zorlu Enerji'nin 2030 yılına kadar 1,2 milyon fidan dikimi gerçekleştirmeyi hedefleyen “Sıfır Karbon Ayak İzi Ormanları Projesi”, 2022 yılında ikinci ödülünü aldı. Zorlu Enerji’nin iklim...

İklim kriziyle mücadelede elektrikli araçların rolü tartışıldı

Zorlu Enerji tarafından düzenlenen “İklim Krizinden Çıkış Var mı? Yeni Sorunlar, Yeni Çözümler” panelinde enerji dönüşümünden elektrikli araçlara ve enerji depolanmasına kadar iklim kriziyle mücadele konusu tartışıldı.

Zorlu Enerji Karadağ’da 15 adet şarj istasyonu kuracak

Zorlu Enerji’nin elektrikli araç şarj istasyon ağı ZES, Karadağ’ın 13 farklı şehrinde 15 adet çift soketli elektrikli araç şarj istasyonunun teminini, kurulmasını ve destek hizmetlerini sağlayacak.

ZES, elektrik araçlara 81 ilde 650 noktada hizmet veriyor

Zorlu Enerji'nin 2018 yılında kurduğu elektrikli şarj istasyonu (ZES) ağı 81 ilde 650 istasyonda 1200 soketle, elektrikli araçlara şarj etme imkanı sağlıyor.