Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB) tarafından düzenlenen “TÜREK@home”un ikinci bölümü, zengin programı ile 27 Ocak Çarşamba günü yapılacak.

TÜREK@home 2. Oturumu: “Küresel Görünüm: Yenilikler ve Fırsatlar” adıyla yapılacak oturumun moderatörlüğünü WindEurope CEO’su Giles Dickso üstlenecek. Türkiye rüzgar sektörünün doğrudan yabancı yatırımcı çekebilmesi için atılması gereken adımlara odaklanılacak olan oturuma Enercon GmbH İş Geliştirme Başkanı Dr. Marcus Orlowski, Nordex Acciona Windpower CEO’su Jose Luis Blanco Dieguez, Siemens Gamesa Renewable Energy Onshore CEO’su Lars Bondo Krogsgaard, Vestas MENA, MED, LATAM, MENA Başkanı Javier Rodriguez Diez ve GE Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Türkiye Bölge CEO’su Dr. Manar AI Moonef konuşmacı olarak katılacak.

DİJİTAL FUARA 34 ŞİRKET KATILACAK

Aynı gün gerçekleştirilecek dijital fuarda ise rüzgar sektörünün önde gelen 34 şirketi ürün ve hizmetlerini dijital stantlarından sunacak. Fuar süresince katılan firmaların yetkilileri ile anlık yazılı ve görüntülü görüşme yapılabilecek.

Program ve Kayıt Linki
Tarih                   27 Ocak 2021, Çarşamba
09:00-18:00       Dijital Fuar
14:00-15:30       Küresel Görünüm: Yenilikler ve Fırsatlar Paneli
16:00-17:30       Rüzgar Türbini Kanatlarında Kompozit ve Yerlilik Semineri
Kayıt Linki           https://turek.org.tr/signin.html

Content Protection by DMCA.com

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.