SOLARTR 2021

13 – 15 Ekim 2021 tarihlerinde Antalya ANFAS Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezinde düzenlenecek olan 14. EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı kapsamında, GÜNDER’in iki yılda bir düzenlediği, Türkiye’nin güneş enerjisine özgü tek uluslararası konferansı olan SOLARTR 2021’e ev sahipliği yapılacak.

GÜNDER ve EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı, 2021 yılı çalışmaları için iş birliği protokolü imzaladı. 25 Şubat 2021 Perşembe günü Ankara’da gerçekleştirilen imza törenine GÜNDER Yönetim Kurulu Başkanı Kutay KALELİ ve Domino Fuarcılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat DİLEK katıldı.

SOLARTR 2021 kapsamında, Türkiye’nin farklı şehirlerinden ve dünyanın birçok ülkesinden gelerek Antalya’da buluşacak olan bilim insanlarından sanayicilere, kamu kesimi temsilcilerinden güneş enerjisi uygulamacılarına kadar farklı kesimlerin olduğu sektör paydaşları güneş enerjisindeki yerel, küresel ve bilimsel son gelişmeleri değerlendirme ve öngörülerde bulunma fırsatı bulacak.

GÜNEŞ AKADEMİSİ SOLARTR EIF 2021’DE

Hızla büyüyen güneş enerjisi sektörünün sağlıklı gelişimi için önerilerin paylaşılması ve sektörün önündeki engellerin kaldırılmasına katkı sağlayacak yol haritalarının ve eylem planlarının hazırlanacağı SOLARTR’nin 2021 buluşmasında, B2B Toplantıları ve Proje Pazarı Etkinliği gibi ilkler de yer alacak. Bu etkinlikler ile iş ve finans dünyası temsilcilerinden proje geliştiricilerine kadar farklı kesimleri bir araya getirmek, böylelikle güneş enerjisi yatırımlarına yönelik ulusal ve uluslararası işbirliklerinin gerçekleşmesine katkı sağlamak hedefleniyor.

EIF 2021’DE GÜNEŞ ENERJİSİ PAVİLYONU KURULACAK

EIF

Türkiye’nin en büyük enerji kurumlarından GÜNDER ve enerji sektörünün en büyük fuarı EIF arasında yapılan işbirliği neticesinde “Güneş Enerjisi Pavilyon”u kurulacak. GÜNDER üyesi firmalara özel indirimler ile katılım imkânı sağlanacak pavilyonda, üye firmalar stand açarak görünürlüğünü artıracak ve fuarı ziyaret edecek birçok yatırımcı ile yeni işbirlikleri yapma olanağı bulacak.

İmza töreninde açıklama yapan GÜNDER Başkanı Kutay Kaleli, “GÜNDER olarak, enerji sektörünün en büyük fuarı EIF’e her sene olduğu gibi destek olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Küresel sıkıntılar ile geçen bir yılın ardından, sektörün ilerlemesine katkı sunacak çeşitli çalışmalar yapmayı planladık ve temennimiz, bunları hızla hayata geçirmek. Türkiye’nin güneş enerjisine özgü tek akademik konferansı SOLARTR, EIF ile eş zamanlı düzenlenecek. Sektörün tüm firmalarını yanımızda görmek istediğimiz GÜNDER Pavilyonu ile de sektöre emek veren firma temsilcilerimiz ile bir araya geleceğiz.“

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK ENERJİ ETKİNLİĞİ

EIF 2021’in amacını, enerji piyasalarının tüm boyutları ile değerlendirilmesi ve en son gelişmeler ile uygulamaların tartışılıp ele alınabileceği bir ortam oluşturmak olduğunu belirten Domino Fuarcılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dilek, “EIF Ailesi olarak, bunca öğrenilmişlik ve bilgi birikimi ile 2021 yılında daha fazla yerli ve yabancı yatırımcıyı, sektör liderlerini, kamu ve sivil toplum kuruluşlarını sizlerle bir araya getirmeyi hedefliyoruz.

13-15 Ekim 2021 tarihlerinde Antalya’da dünyanın en önemli enerji etkinliklerinden birini gerçekleştireceğiz. GÜNDER iş birliğimiz ile yurt dışından birçok ülkeden sektör aktörlerini, yatırımcıları Türkiye’nin en büyük enerji etkinliğinde ağırlıyor olacağız.” diye konuştu.

14.EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı, 13-15 Ekim 2021 tarihlerinde, ANFAŞ Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi’nde sektörü ağırlayacak.

Konuyla ilgili Güneş panelleri bu kez kamyon üzerine yerleştirildi haberi de ilginizi çekebilir.

Content Protection by DMCA.com

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.