Zorlu Energy Solutions (ZES), Antalya, Muğla, Aydın, Afyonkarahisar ve İzmir’de açtığı 9 yeni elektrikli şarj istasyonu ile Türkiye’de hizmet verdiği şarj istasyonu sayısını 56’ya çıkardı. Ayrıca elektrikli şarj noktası 40’a ve soket sayısı ise 102’ye çıktı.

ZES hızlı şarj istasyonları, aynı anda 4 aracı şarj edebiliyor ve araçlar 30 dakika içinde yüzde 80 oranında şarj seviyesine ulaşabiliyor.

Türkiye’de hayata geçirdiği elektrikli şarj istasyonlarıyla tasarruflu, sıfır emisyonlu ve sessiz elektrikli araçların yaygınlaşmasına katkıda bulunan Zorlu Energy Solutions (ZES), Antalya, Muğla, Aydın, Afyonkarahisar ve İzmir’de açtığı 9 yeni elektrikli şarj istasyonu ile Türkiye ağını genişletiyor. Bu gelişmeyle elektrikli araç sürücüleri; İstanbul, Ankara veya Bursa gibi büyük şehirlerden yola çıkıp kesintisiz bir rotayla Bodrum, Didim, Göcek, Antalya sahillerinde sürüş yapabilecek.

ZES’İN YENİ ŞARJ İSTASYONLARI

Çeşme Marina (AC)

Afyon Akrones Otel (AC)

Milas Pomelon AVM (DC)

Muğla Rüyapark AVM (DC)

Didim D-Marin (AC)

Bodrum Hilton (AC)

Turgutreis D-Marin (AC)

Göcek D-Marin (AC)

Antalya Terracity AVM (AC)

Content Protection by DMCA.com

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.