Güneş enerjisi ve yenilenebilir enerji sektörüne yönelik uluslararası katılımcıların da yer aldığı SOLAREX 2020 Fuarı, bu yıl fuar ile birlikte eş zamanlı olarak bir Solar Zirvesi düzenleyecek.

Güneş enerjisi ve teknolojileri konusunda Türkiye’deki ilk ve tek, Avrasya’nın en büyük spesifik fuarı SOLAREX İstanbul, ulusal ve uluslararası sivil toplum kuruluşlarıyla oluşturduğu işbirlikleri kapsamında fuar ile eş zamanlı olarak güçlü bir solar zirvesi gerçekleştirmek için hazırlıklarını kesintisiz sürdürüyor.

9 – 11 Temmuz 2020 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde 13’üncü kez ziyaretçileri ile buluşacak olan Solarex İstanbul Fuarı; solar sektörünün Avrasya bölgesindeki en büyük fuarı olma misyonundan hareketle sektörde uluslararası arenada bilgi, vizyon sahibi önemli kurum ve kişileri ülkemizde ağırlayacak.

ÇOK SAYIDA ETKİNLİKTEN OLUŞUYOR

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, Kosgeb, dernek, birlik, THY ve 60’tan fazla yayın ve kuruluşun desteklediği fuar, güneş enerjisi alanında dünyadaki son teknolojilerin ve Türkiye’de üretilen yeni ürünlerin bir arada sunulduğu ticari bir platform.

“Solarex İstanbul”, planlanan seminerleri ile hem katılımcı firmalara hem de ziyaretçilerine temiz enerjinin önemini anlatmayı hedefliyor. Fuar, sempozyumlar ve firma konferanslarının yanı sıra ziyaretçilerin de katılım göstereceği şekilde planlanan çok sayıda farklı etkinlikten oluşuyor.

Solarex İstanbul Fuarı İstanbul Fuar Merkezi’nde 9.10.11.12. Hall’lerde düzenlenecek.

Detaylı bilgi için TIKLAYIN

Content Protection by DMCA.com

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.