Müşterilerine yeşil enerji kullanımı için alternatif çözümler üreten Enerjisa Enerji, performansa dayalı uzun vadeli satış modeliyle  güneş enerji santralleri (GES) kurulumu hizmeti de vereceğini duyurdu.

Enerjisa Enerji, ‘’İşimin Enerjisi’’ çatısı altında topladığı yenilikçi ürünleriyle müşterilerinin yatırım maliyetlerinde iyileştirme sağlamayı, sunulan çözümlerden yüksek performans elde edilmesiyle müşterinin tasarrufunun da en üst düzey olmasını amaçlandığını belirtti.

Verilen bilgiye göre Türkiye’nin en büyük şarj istasyonu ağı olduğu belirtilen Eşarj da 350’ye yakın istasyonuyla ‘İşimin Enerjisi’ şemsiyesi altında yer alacak. Elektrikli araçların yaygınlaşmasıyla 2030 yılında 2,5 milyon ton karbon azaltımı sağlanması hedefleniyor. Eşarj, halka açık şarj istasyonlarında kullanılan enerjinin tamamını rüzgar ve güneş gibi temiz enerji kaynaklarından Uluslararası I-REC Sertifikası ile tedarik edecek.

YEŞİL ENERJİ SERTİFİKASI

‘İşimin Enerjisi’ kapsamında, karbon ayak izini düşürmeye odaklanan şirketler için farklı çözüm alternatifleri de yer alıyor. Yeşil enerji ürünüyle Enerjisa Enerji, sürdürülebilir bir dünya için yenilenebilir enerji kaynaklarını desteklerken, elektrik tüketimlerinden kaynaklı sera gazı salımlarını azaltmak ya da sıfırlamak isteyen müşterilerine ‘Karbon Azaltım Sertifikası’ ve ‘Yenilenebilir Enerji Sertifikası’ hizmeti verecek. Bu sertifikalar sayesinde şirketler, yeşil enerji tüketim oranını, istekleri doğrultusunda yüzde 100’e kadar çıkarabilecekler.

“ÜLKEMİZİN GELECEĞİNE BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK BİR ADIM ATIYORUZ”

Enerjisa Enerji  CEO’su Murat Pınar, hayata geçirdikleri her projede, enerji verimliliği, tasarruf, karbon salımının azaltılması ve sürdürülebilirlik kavramlarını kendilerine rehber edindiklerini belirterek, “Her geçen gün müşterilerimizin farklı ihtiyaçlarına göre ürün portföyümüzü dizayn ediyor ve büyütüyoruz. Enerjisa Enerji olarak, hayatımızın vazgeçilmez ihtiyaçlarından biri olan elektriği yönetirken toplum için uzun vadeli değer yaratmayı, yenilikçi ve çevre odaklı hareket etmeyi amaçlıyoruz.

Enerji sürdürülebilirliği noktasında önemli bulduğumuz güneş enerjisi sistemlerini geliştiriyor ve çatı üstü kurulumlarımızla enerji tüketiminde müşterilerimizin tasarruf sağlamasına destek oluyoruz.

Aynı zamanda müşterilerimize de, uluslararası kuruluşlar tarafından onaylanmış sertifikalarla, yeşil enerji kullanım oranlarını yüzde 100’e kadar çıkarma imkânı sunuyoruz. Elektrikli araçların hayatımıza girişiyle öncü bir adım atarak 2008 yılında kurduğumuz ve bugün Türkiye’nin en büyük şarj istasyonu ağı olan Eşarj’ı ev ve işyerlerine kadar götürüyoruz.

2030 yılında elektrikli araçların yaygınlaşmasıyla Eşarj ile 2,5 milyon ton karbon salınımı azaltımı sağlanmasını hedefliyoruz. Bütün bunların birleşimiyle ortaya çıkan ‘İşimin Enerjisi’ ile sektörümüze yön veren ve ülkemizin geleceğine büyük katkı sağlayacak bir adım attığımıza inanıyoruz” dedi.

YOL HARİTAMIZ ‘’VERİMLİLİK VE YEŞİLE DÖNÜŞ’

Enerjisa Perakende Satış Şirketleri Genel Müdürü Ersin Esentürk ise, “ İşimin Enerjisi sadece bir ürün ve çözümler bütünü değil, aynı zamanda elektrik enerjisi sektörünün ‘verimlilik ve yeşile dönüş’ te yol haritası olacak. Türkiye genelinde kurumsal müşterilerimizin enerji tasarrufu yapmasını sağlamayı ve bu sayede karbon ayak izini de düşürmeyi hedefliyoruz.

Enerjisa Enerji olarak İşimin Enerjisi ‘nin yenilikçi ürünleri ile müşterinin yatırım maliyet yükünü hafifleteceğiz. Böylece müşterilerimiz, enerji verimliliği yatırımlarından da tasarruf etmeye başlayacak” diye konuştu.

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.