Kolin bünyesinde serbest tüketiciye yönelik elektrik ticareti yapan Kolen Enerji, indirimli tarifeleriyle öne çıkıyor. Şirket Türkiye genelinde öne çıkan illerde bayilik verme çalışmalarına devam ediyor.Kolen elektrik faturalarında indirim vaadinin yanı sıra, abonelerine enerjiye dair her anlamda destek ve yardımcı olma iddiası ile “lütfen telefon numaramızı arkadaş listenize kaydedin” mesajıyla ilginç bir iş modeliyle öne çıkıyor.

kolenugur

KOLEN Genel Müdürü Kaya Uğur Karayurt,yeni bayilikler verme konusunda son derece istekli olduklarına da işaret eden Kaya Uğur Karayurt şunları söyledi: “Gelen taleplere en hızlı şekilde dönüyor, adaylarla görüşüyoruz. Nitekim bayi olma prosedürünü son derece kolay tuttuk. Aramızda imza edilecek bayilik sözleşmesiyle KOLEN Yetkili Bayi unvanını kazanabiliyorsunuz. Tabi bu arada bayilik verirken, iş ortaklarımızı seçerken, potansiyel abonelerimize, KOLEN abonesi olmaları halinde, elde edecekleri avantajları, onlara vaat ettiklerimizi düzenli şekilde anlatacak, aktarabilecek, bizimle birlikte kol kola abonelerimize vaat ettiklerimizin arkasında durabilecek kişi yada işletme olmasına dikkat ediyoruz.”

NERELERE BAYİLİK VERİLECEK?
Uğur Karayurt, hizmetlerinden memnun abonelerle, uzun soluklu, sürdürülebilir ilişkiler kurarak başarıya ulaşılacağına inandıklarını da vurguluyor. KOLEN abonelerinin çok ama çok kıymetli olduğuna vurgu yapan Karayurt, “Bu abonelerimize hizmet vermekten imtina etmeyecek, aksine onların mutlu, memnun olması bayimizi de mutlu edecek, abone memnuniyetini her şeyin üstünde tutacak kişiler, işletmeler bizim için ideal bayi adaylarıdır” diye konuştu.
Tüm Türkiye’den, il ve ilçelerden başvuruları değerlendirdiklerini de belirten Karayurt, özellikle Adana, Adapazarı, Afyon, Ankara, Aydın, Bolu, Çorlu, Düzce, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul Anadolu yakası, İzmir, Kahramanmaraş, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Mersin, Muğla, Tekirdağ, Uşak gibi illerin öncelikle değerlendirdikleri iller olduğunu da vurguladı.

Content Protection by DMCA.com

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.