Enerjisa Enerji’nin, 2018 yılında çoğunluk hisselerini satın aldığı elektrikli şarj istasyonu ağı olan Eşarj, AYEDAŞ işbirliği ile Adalar’da 22 kVA gücündeki ilk şarj istasyonunu kurdu.

Türkiye’de Uluslararası Yeşil Enerji Sertifikası’na (IREC) sahip olan ilk elektrikli şarj istasyonu operatörü olan Eşarj, yeni istasyonu ile Adalar’ın çevreci ulaşım çözümlerine erişimini sağlayarak elektrikli araçlara ilgisi gün geçtikçe artan Adalar halkının ve ziyaretçilere hizmet verecek.

ADALAR’IN SÜRDÜRÜLEBİLİR YAŞAMINA KATKI SAĞLAYACAK

Enerjisa Enerji CEO’su ve Eşarj Yönetim Kurulu Başkanı Murat Pınar “Enerjisa Enerji olarak, küresel enerji trendlerini yakından takip ederek sürdürülebilirliği temel alan bir stratejiyi benimsedik. Eşarj da bu stratejinin önemli bir parçası.

2020 yılı sonuna kadar 400’ün üzerinde Eşarj noktasına ulaşma hedefimize sadık kalarak, Adalar’da AYEDAŞ’ın da desteği ile Eşarj istasyonu kurarak bir ilki gerçekleştirdik.

Adalar’da elektrikli araçlar hem bireysel hem de toplu taşıma alanında yoğun olarak kullanılmaya başladı. Biz de bu istasyon ile Adalar’ın sürdürülebilir yaşantısına katkı sağlayacağımıza inanıyoruz.” dedi.

Content Protection by DMCA.com

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.